THAI BANGKOK MARKET

THAI BANGKOK MARKET Best Thai Toko Takeaway bezorgrestaurant in de regio

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 831 beoordelingen
21 feb 2020 om 20:12 Keurig op tijd bezorgd op een vrijdagavond. Smaak van Pad Thai, Tom Kha Kai en rode en groene curry waren goed, vers. boontjes in currygerechten hadden iets langer gekookt mogen worden en de saus had iets meer gebonden mogen zijn, dat eet fijner.
14 feb 2020 om 20:02 Kreeg om kwart voor 7 levering. Dat was niet wat besteld was. Gebeld met Thai Bangkok. Om 7 uur weer opgehaald bij ons. Om half 8 gebeld dat er nog steeds niets geleverd was. Om kwart voor 8 eindelijk onze bestelling gekregen.
11 feb 2020 om 20:37 Wij bestellen regelmatig bij Thai Bangkok Market en de kwaliteit is altijd zeer goed. Ook vandaag weer. Na een door mij verkeerd geselecteerd gerecht was even bellen voldoende om het aan te passen. Kortom, top!
8 feb 2020 om 20:31 Was prima op tijd , en lekker
2 feb 2020 om 21:31 Ze moeten een voorbeeld nemen aan Sadawee thai daar zit 200% meer smaak aan de gerechten. Het is niet pittig genoeg en de curry is hier te slap en dun.
30 jan 2020 om 21:12 Superlekkere curry, vriendelijke bezorger. Mijn allereerste keer dat ik het bestel maar zeker voor herhaling vatbaar
25 jan 2020 om 21:58 Bestel hier al jaren. Eigenlijk altijd goed geweest. 2 van de laatste 3 bestellingen waren echter niet goed. 1x ontbrak een gerecht en vandaag moesten we ruim 30 minuten wachten op de bestelling. Zonde.
25 jan 2020 om 20:07 Lang wachten Meer dan 2 uur
25 jan 2020 om 19:45 Bezorging duurde lang, bestelling was niet compleet.
25 jan 2020 om 13:55 2e keer dat ik hier bestel. En wederom heerlijk. Goed gekruid en ruim genoeg. Pittig is ook echt pittig. Echt heerlijk
25 jan 2020 om 12:27 Eten was heel lekker, portie vond ik wat klein.
19 jan 2020 om 20:35 Getoonde bezorgtijd na bestellen 65 min. Zit inmiddels 2 uur te wachten en deze toko neemt de telefoon niet op. Gefeliciteerd met jullie slechte beoordeling. Prutsers