THAI BANGKOK MARKET

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1488 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Thai Bangkok Market. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2024 om 10:51 Heerlijk smaakvol!
21 apr 2024 om 16:16 Heerlijk gegeten en op de afgesproken tijd bezorgd.
27 mrt 2024 om 21:19 Heerlijk eten. En door vriendelijke bezorger afgeleverd.
24 feb 2024 om 10:20 Altijd heerlijke maaltijden. Op tijd bezorgd. Een van mijn favoriete bezorgrestaurant
19 feb 2024 om 15:44 Zowel een vega als kipgerecht besteld en beide waren goed op smaak. Bezorging erg snel, zeker om dat we in Stompetoren wonen en niet echt om de hoek.
18 feb 2024 om 11:08 Heerlijk eten. Perfect op tijd.
10 feb 2024 om 22:08 Prima. Besteld en gevraagd voor 18 uur. Exact op tijd door een vriendelijke bezorger.
28 jan 2024 om 19:56 Het duurde veel te lang 1 uur en 45 minuten. Ik bestel nooit meer
9 jan 2024 om 11:42 Verrukkelijk gegeten en toen ik aangaf ook een peuter van twee te hebben, waar ik nu niet perse een complete portie voor wilde bestellen, dachten ze in de keuken heel lief met me mee en gaven ze me een royale hoeveelheid ext. voor een aangepasttarief
24 dec 2023 om 20:24 Eten maar opgehaald!
22 dec 2023 om 20:50 Voorgerechtje waren al wat afgekoeld , Maar de pha tay lekker